Over ons

Al meer dan honderd jaar maakt Bella RVS metaalwerk en constructiewerk op maat voor horeca ondernemers, aannemers, architecten en particulieren. 

Sinds onze oprichting in 1918 hebben wij ons met name gericht op de horeca branche, waar wij intussen een echte household name zijn met klanten als circuit park zandvoort, Heineken en Paradiso. Dankzij de grote vraag van aannemers en architecten hebben wij onze expertise de laatste jaren echter flink kunnen uitbreiden. Intussen voorzien we zowel grote als kleine panden van bouwkundige oplossingen en uniek metaalwerk op maat. Daardoor zijn wij nu ook een graag geziene partner voor aannemers, architecten én particulieren.

Omdat wij samen met u uniek staalwerk ontwerpen en op maat produceren, is een goede samenwerking met onze klanten heel belangrijk voor Bella RVS. Wij gaan in op uw wensen en bedenken oplossingen voor elk pand en elke ambitie.

Ons ervaren team werkt met u samen om te maken wat u nodig heeft. Stevig, naadloos aansluitend constructiewerk, een echte blikvanger in uw pand en een functioneel design: bij Bella RVS hoeft u geen concessies te doen. Al ons maatwerk is van de hoogste kwaliteit.